text=#000000
bg=#ffffff
alpha=0.5
margin = 150


Alumnibijeenkomst TvA: weemoed en een lach

Meer dan 250 alumni van de faculteit namen op vrijdag 1 december jl. deel aan het alumni-event waarbij men herinneringen ophaalde aan de Thomas van Aquinostraat.

In samenwerking met de alumninetwerken, de opleidingen en de faculteit was er een programma voor alumni om nog een laatste keer de sfeer van de TvA te proeven. Nog een laatste blik en nog een laatste keer ronddwalen door de gangen van TvA 1, 3 en 5. De opleidingen organiseerden vanaf 17.00 uur elk een eigen programma op locatie in de TvA. Dit varieerde van een rondleiding tot een quiz of een lezing van de architect van de TvA. Na dit opleidingspecifieke onderdeel genoten alle deelnemers van een heerlijk buffet in de Refter, waar onder het eten werd bijgepraat en herinneringen werden opgehaald. In CC1 heette decaan prof. dr. Paul Hendriks iedereen hartelijk welkom en sprak de verschillende ‘bloedgroepen’ in het publiek onder hartelijk gelach toe.

Collegezaal.jpg

Paul Arets, de architect van het Gymnasion en het Elinor Ostromgebouw, lichtte de ver- en nieuwbouw toe aan de hand van een presentatie.

Tot slot werden alle alumni ingedeeld in groepen en kregen ze een rondleiding door het nieuwe onderkomen van de faculteit. De avond werd afgesloten met een gezellige borrel in het Sportcafé, waar werd gesproken over de goede oude tijden in de TvA en geproost werd op de nieuwe start in het Elinor Ostromgebouw!

Klik hier voor een fotoimpressie.


Alumnisite
Herinnneringen aan de TvA van Marcel Wissenburg
What happens in TvA
Alumnibijeenkomst GPM 1-12-2017