text=#000000
    bg=#ffffff
    alpha=0.8
    margin=300
    

Onderstaande activiteiten worden georganiseerd door de Faculteit der Managementwetenschappen en haar alumni netwerken. Ze hebben o.a. betrekking op persoonlijke (loopbaan) ontwikkeling en bieden mogelijkheden om te netwerken, oud studiegenoten te ontmoeten en vakinhoudelijke informatie te vergaren. Voor meer informatie over de activiteiten of over de alumni netwerken, zie de alumni website.

Activiteiten voor alumni

2017
29 juni Netwerkbijeenkomst Alumni Politicologie. Een informele bijeenkomst om alumni met elkaar in contact te brengen en het Nijmeegse politicologisch netwerk te versterken.
september/oktober De Faculteit der Managementwetenschappen is momenteel bezig met het organiseren van twee Coachcafés en een Carrièrecafé (voor alumni van 35 jaar en ouder) in het najaar. Exacte data en meer informatie volgen.
17 november Alumniactiviteit “Actuele vraagstukken uit het openbaar bestuur”, doelgroep alumni Bestuurskunde. Twee korte lezingen in het teken van de nieuwe Omgevingswet en een uitgebreide borrel.

Het Coachcafé Sinds enige jaren organiseert de Faculteit der Managementwetenschappen het Coachcafé. Jonge alumni en masterstudenten gaan in gesprek met coaches die zelf alumnus zijn van de faculteit. In drie rondes staan de deelnemers stil bij de vragen ‘wat is mijn talent?’, ‘wat is mijn droom?’ en ‘wat is van daaruit mijn volgende stap?’

De kracht van het Coachcafé De coaches, speciaal getraind om hier aan mee te kunnen werken, stellen prikkelende vragen en komen met nieuwe invalshoeken om de deelnemers tot een antwoord te laten komen. Deelnemers worden bovendien gestimuleerd om ook vooral met elkaar in gesprek te gaan.

Aansluitend aan deze rondes sluiten we af met een borrel en is er ruimte om te netwerken en om contacten op te doen.

Het Carrièrecafé voor 35+ Sinds dit jaar organiseert de Faculteit der Managementwetenschappen ook het Carrièrecafé. Dit evenement is gericht op alumni van 35 jaar en ouder. De opzet is hetzelfde als het Coachcafé met de nadruk op het maken van een carrièreswitch.

Bekijk onze promotiefilm voor een sfeerimpressie van het Coachcafé. Heb je nog vragen over deze evenementen? Dan kun je met ons contact opnemen via alumni@fm.ru.nl. Meer informatie is te vinden op de alumni website.

../../bin/art/JB-careerweek-159928.jpg