text=#000000
    bg=#ffffff
    alpha=0.8
    margin=300
    

Onderstaande activiteiten worden georganiseerd door de Faculteit der Managementwetenschappen en haar alumni netwerken. Ze hebben o.a. betrekking op persoonlijke (loopbaan) ontwikkeling en bieden mogelijkheden om te netwerken, oud studiegenoten te ontmoeten en vakinhoudelijke informatie te vergaren. Voor meer informatie over de activiteiten of over de alumninetwerken, zie de alumni website.

Activiteiten voor alumni

2018
12 t/m 15 maart De Career week is gericht op studenten, medewerkers en alumni die op zoek zijn naar advies, tips of inspiratie. Dit jaar kun je kiezen uit meer dan 120 workshops en evenementen over loopbaanoriëntatie en carrière. Schrijf je in en doe inspiratie op om, ook op de lange termijn, je carrière uitdagend en plezierig te houden.
15 maart Alumninetwerk Politicologie nodigt je van harte uit voor een voorjaarsborrel. Tijdens deze borrel ontmoet je oud-studiegenoten en kom je in contact met andere alumni. Het hebben en onderhouden van een goed netwerk is immers van groot belang, zowel voor starters als voor alumni verder in hun carrière.
6 april Op vrijdag 6 april organiseert alumninetwerk Bestuurskunde een informele borrel in Nijmegen. Vanaf 20:00 uur zijn alle oud-bestuurskundigen uitgenodigd om een drankje te komen drinken. Dit is het uitgelezen moment om bij te praten met oud-studiegenoten.
6 april Alumninetwerk ESV organiseert jaarlijks een Randstadborrel om in contact te blijven met alumni. Op vrijdagmiddag 6 april zijn de alumni van Economie van harte welkom in Café Leopold in Den Haag. Onder het genot van een hapje/drankje kun je herinneringen ophalen met oud-studiegenoten en netwerken met andere alumni.
23 april Sinds enige jaren organiseert de Faculteit der Managementwetenschappen het Coachcafé. Jonge alumni en masterstudenten gaan in gesprek met coaches die zelf alumnus zijn van de faculteit. In drie rondes staan de deelnemers stil bij de vragen ‘wat is mijn talent?’, ‘wat is mijn droom?’ en ‘wat is van daaruit mijn volgende stap?’
25 april Alumninetwerk GPM organiseert in samenwerking met Mundus een informele pubquiz. Iedereen is welkom om zich bij een team te voegen en de strijd met elkaar aan te gaan. Er zullen vragen gesteld worden over diverse onderwerpen.
2 juni Publieksdag Elinor Ostromgebouw. De faculteit organiseert op zaterdag 2 juni een middagprogramma voor familie, vrienden, alumni en overige relaties om een kijkje te nemen in het nieuwe onderkomen van de faculteit. Er worden rondleidingen, lezingen en diverse activiteiten georganiseerd. Via de mail zullen alumni een uitnodiging ontvangen en informatie over het programma.

../../bin/art/logo_recharge.svg

Verdiep je vakkennis, verbreed je horizon en ontdek de beste wetenschappelijke verhalen en activiteiten van de Radboud Universiteit. Dat is de belofte van Radboud Recharge, een nieuwe Blendle-achtige service die gratis toegankelijk is voor studenten, alumni, RU-medewerkers en andere geïnteresseerden. Meer info en aanmelden via: www.radboudrecharge.nl.

Het Coachcafé Sinds enige jaren organiseert de Faculteit der Managementwetenschappen het Coachcafé. Jonge alumni en masterstudenten gaan in gesprek met coaches die zelf alumnus zijn van de faculteit. In drie rondes staan de deelnemers stil bij de vragen ‘wat is mijn talent?’, ‘wat is mijn droom?’ en ‘wat is van daaruit mijn volgende stap?’

De kracht van het Coachcafé De coaches, speciaal getraind om hier aan mee te kunnen werken, stellen prikkelende vragen en komen met nieuwe invalshoeken om de deelnemers tot een antwoord te laten komen. Deelnemers worden bovendien gestimuleerd om ook vooral met elkaar in gesprek te gaan.

Aansluitend aan deze rondes sluiten we af met een borrel en is er ruimte om te netwerken en om contacten op te doen.

Het Carrièrecafé voor 35+ Sinds dit jaar organiseert de Faculteit der Managementwetenschappen ook het Carrièrecafé. Dit evenement is gericht op alumni van 35 jaar en ouder. De opzet is hetzelfde als het Coachcafé met de nadruk op het maken van een carrièreswitch.

Bekijk onze promotiefilm voor een sfeerimpressie van het Coachcafé. Heb je nog vragen over deze evenementen? Dan kun je met ons contact opnemen via alumni@fm.ru.nl. Meer informatie is te vinden op de alumni website.

../../bin/art/JB-careerweek-159928.jpg